Blogolj!

Programajánló a Márton napi hétvégére

Az előttünk álló hétvége elsősorban a Márton napról fog szólni. Bár a Káli-medencében „csak” libalakomákat tartanak, de ha egy kicsit eltávolodunk a medencétől, több egész napos rendezvényt is találunk. Veszprémben pedig Bakony Expo-t tartanak, ahol a környék termelőit, iparművészeit ismerhetjük meg.

Kövesd a KŐFESZTET FacebookonInstagramon és YouTube-on!

Gasztronómiában már ahogy megszokott idén is Köveskál éttermei lesznek a zászlóshajók. A télen is nyitva tartó éttermek közül a Kővirágban libalevest, libamájat, ludaskását és lúdláb desszertet kóstolhatunk. A Miakő pedig többek között libazúza pörkölttel, almán sült libamájjal és flódnival
várják a betérőket.
Köveskál mellett még a kővágóörsi Ivokába érdemes betérni, ahol szintén Márton napi menüt kóstolhatnak a vendégek.

Fotó: facebook.com/koviragA hétvége másik kiemelkedő eseménye a Veszprémben, a Veszprém Arénában megrendezésre kerülő Bakony Expo lesz. A vasárnap este 18 óráig tartó rendezvényen a megyében élő és dolgozó őstermelők, népművészek mutatják be portékáikat. Természetesen a Káli-medence sem marad ki a forgatagból, de nem csak miattuk érdemes ellátogatni a rendezvényre, hiszen rengeteg ízzel, színnek, illattal találkozhatnak a kilátogatók.

(címlapfotó: MI A KŐ Facebook oldala)

https://kali.blogstar.hu/./pages/kali/contents/blog/85774/pics/lead_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?