Blogolj!

Kilépő: Urmai Gabriella író és Zámbó Márta coach könyvbemutatója a női lelkekről

Ragnar Volarus

Női szemmel - Kilépőkártya 

A Kilépőkártya című novelláskötet kapcsán arról beszélgetünk, hogy mi van akkor, amikor szűknek érezzük az életünket? Tud-e változtatni megszokott életén egy nő, elindulhat-e az önismeret útján úgy, hogy ne sérüljön a családja? Amikor valakinek van elég bátorságunk használni a kilépőkártyát, akkor vajon a kijárat bejárattá változik? Miért van az, hogy 40 év fölött a nők új reneszánszukat élik? A szenvedélynek hányfajta kifejezési formája van? Valóban a 40 az új 30? Szerintünk inkább a 40 az élettel teli, új kezdet, vagyis a 40 az új 40! Az évek múlása nem csúnyulással, leépüléssel és az élethez való jog elvételével járó folyamat: a 40+ a teremtés kora! 

Urmai Gabriella író:  Figyelem az embereket, szeretem érteni a működésüket. Történeteimhez elcsenek egy-egy epizódot örömeikből, bánataikból, kellemes vagy kellemetlen pillanataikból, mint egy élettolvaj, aztán összemixelem a felemben zajló fikciót a valósággal, és élvezem, hogy a teremtés egész gyönyörűsége az enyém. Nem vagyok alanyi író,nem a saját életemmel játszom, hanem másokéval. 

Zámbó Márta coach: Gyakran találkozom a munkám során azzal, hogy női szemmel sok mindent másképp látunk, érzékelünk a világból, mint a férfiak. Talán kicsit érzékenyebben, racionálisabban, de mindenképp másként éljük meg a hétköznapokat. A Női szemmel című beszélgetéssorozat különböző témakörökön keresztül ugyan, de mégis azt járja körbe, ami a hivatásom ars poeticája: A változás életünk természetes rendje. Követhetjük kényszeredetten is, de kiaknázhatjuk a benne rejlő lehetőségeket, az örömökre, lendületre fókuszálva.

Meghívott vendég Gáspár Melinda orvosi sminktetováló

Ha még többet akarsz tudni, akkor kövess minket a Facebookon, a YouTube-on és az Instagramon!

https://kali.blogstar.hu/./pages/kali/contents/blog/75893/pics/lead_800x600.jpg
KŐFESZT,kővágóőrs
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?